A termékképek melletti + ikonra kattintva hasonlíthatsz össze max 3 modellt.
Termékek összehasonlítása 0/3
Teszteredmények
Mutasd
Funkció
Szakértők vizsgálták a főzőlapok funkcionális megfelelőségét, nézték a vízforralás gyorsaságát, a hőmérséklet kiegyenlítettségét, a flexizóna hatékonyságát, palacsinta és hasábburgonya tesztet is végeztek. Az értékelés 40%-át adja.
XLS:2.9 | Konv:2.9 | Kerek:3
58%
Vízforralás teszt
Legkisebb és legnagyobb zónán vizsgált vízforraláshoz szükséges idő és energia értékelése 1l vízre vetítve.
XLS:2.3 | Konv:2.3 | Kerek:3
46%
Hőmérsékletszabályozás
Annak vizsgálata a legkisebb és legnagyobb zónán, hogy az edénybe öntött 30 mm olajat legkisebb fokozaton állandó hőmérsékleten tudja-e tartani a főzőlap.
Annak vizsgálata, hogy a flexizónára helyezett zsírozott, lisztezett acéllemezen legmagasabb hőfokon a liszt egyenletesen barnul-e.
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Hasábburgonya teszt
Fagyasztott hasábburgonya adagok (500g) kisütése 180 fokon. Mindig megvárták, hogy az olaj 180 fokos legyen, aztán újra sütöttek, összesen 45 percig. Feljegyezték a kisütött tételek számát és az energiafogyasztást.
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Használhatóság
Vizsgálták a használati utasítást, a vezérlést, az alap és kiegészítő funkciók egyszerűségét, ill. a tisztíthatóságot. Az értékelés 30%-át adja.
XLS:3.1 | Konv:3.1 | Kerek:4
62%
Használati útmutató
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Főzőlap vezérlése
XLS:3.8 | Konv:3.8 | Kerek:4
76%
Kiegészítő funkciók kezelése
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Összes zóna egyidejű használata
XLS:3.1 | Konv:3.1 | Kerek:4
62%
Tisztíthatóság
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Energiafogyasztás
Az energiafogyasztást a gyakorlati tesztek során és készenléti üzemmódban mérték. Az értékelés 15%-át adja.
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Energiafogyasztás készenléti üzemmódban
XLS:1.5 | Konv:1.5 | Kerek:2
30%
Energiafogyasztás használat közben
Funkcionális tesztek során fogyasztott energiamennyiség értékelése.
XLS:2.9 | Konv:2.9 | Kerek:3
58%
Biztonság
Szabvány alapján végzett elektromos és termikus biztonsági, valamint egyéb mérések. Az értékelés 10%-át adja.
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Elektromos biztonság
XLS:5 | Konv:5 | Kerek:5
100%
Termikus biztonság
Zónák közötti, kezelőpanelen és kereten lévő max hőmérséklet.
XLS:1.5 | Konv:1.5 | Kerek:2
30%
További biztonsági tesztek
Annak vizsgálata, hogy a főzőlap hogyan reagál az üres edény alatt maximális fokozatra kapcsolt főzőzlapra és a forró víz túlcsordulására.
XLS:3.5 | Konv:3.5 | Kerek:4
70%
Zajszint
Három szakértő szubjektív értékelése a főzőlap működése során fellépő zaj erejéről és zavaró hatásáról. Az értékelés 5%-át adja.