Értékeltük, hogy a kenyér mekkora része és milyen egyenletesen pirul meg, valamint az elkészítési időt és az energiafogyasztást.
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Csirkesütés grillfunkcióval
Értékeltük, hogy grillezés során a hús mennyire egyenletesen sül át, milyen szaftos, ill. mértük az elkészítési időt és a felhasznált energiát.
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Pizzasütés
A fagyasztott pizza kiolvasztását és sütését értékeltük. (idő, pizza aljának és tetejének színe/állaga)
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Vízmelegítés cumisüvegben
Értékeltük, hogy 30mp alatt mennyire melegedik fel a víz a cumisüvegben.
XLS:1.7 | Konv:1.7 | Kerek:2
34%
Sütés (meleg levegő funkció)
Sütő funkció megléte esetén értékeltük, hogy milyen hatékonyan készít el egy kisebb süteményt.
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Gőzfunkció
Gőzfunkció megléte esetén zöldség és lazac elkészítésének értékelése.
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Használhatóság
Megmutatja, hogy mennyire használható a készülék (ajtó nyitás, ki-bepakolás, tisztítás, jelzések, beállítások, láthatóság). A teszteredmény 35%-a.
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Ajtó használata
XLS:4 | Konv:4 | Kerek:5
80%
Étel behelyezése
XLS:3 | Konv:3 | Kerek:4
60%
Étel láthatósága
XLS:1.3 | Konv:1.3 | Kerek:2
26%
Tisztítás
XLS:1.9 | Konv:1.9 | Kerek:2
38%
Használati útmutató
XLS:3.3 | Konv:3.3 | Kerek:4
66%
Felszereltség
XLS:4 | Konv:4 | Kerek:5
80%
Beállítások
XLS:2.2 | Konv:2.2 | Kerek:3
44%
Hasznos belső térfogat
XLS:2.6 | Konv:2.6 | Kerek:3
52%
Energiafogyasztás
Megmutatja, hogy mennyire energiahatékony a készülék normál, stand-by és energiatakarékos üzemmódban. A teszteredmény 10%-a.
XLS:3 | Konv:3 | Kerek:4
60%
Energiahatékonyság
XLS:4.8 | Konv:4.8 | Kerek:5
96%
Fogyasztás meleg levegő funkcióval
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Fogyasztás készenléti funkciónál
XLS:2.1 | Konv:2.1 | Kerek:3
42%
Zajszint
Három szakértő értékelte a készülék hangját működés közben. Minél magasabb a pontszám, annál halkabb/kellemesebb a készülék hangja. A teszteredmény 5%-a.
XLS:1.5 | Konv:1.5 | Kerek:2
30%
Biztonság
Elektromos és termikus biztonság vizsgálata. A teszteredményt limiterként befolyásolja.