A termékképek melletti + ikonra kattintva hasonlíthatsz össze max 3 modellt.
Termékek összehasonlítása 0/3
Teszteredmények
Mutasd
Teljesítmény
Megmutatja, hogy a készülék hogyan teljesít zsírelnyelésben és páraelszívásban légkivezetéses üzemmódban, illetve zsírelnyelésben és szagelszívásban keringetéses üzemmódban. Az eredmény 50%-át adja.
XLS:2.1 | Konv:2.1 | Kerek:3
42%
Zsírelnyelés
Megmutatja, hogy a főzés közben levegőbe kerülő zsírt milyen hatékonyan nyeli el a készülék a vizsgált üzemmódban.
XLS:1 | Konv:1 | Kerek:2
20%
Páraelszívás
Megmutatja, hogy a főzés közben keletkező párát milyen hatékonyan szívja el a készülék légkivezetés üzemmódban.
XLS:4.6 | Konv:4.6 | Kerek:5
92%
Szagelszívás
Megmutatja, hogy a főzés közben keletkező szagot milyen hatékonyan nyeli el a készülék keringetéses módban tesztelve.
XLS:NE | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Zajszint
Annak értékelése, hogy működés közben mennyire zajos a készülék a vizsgált üzemmódban. Egy objektív mérési eredményből és egy szubjektív értékelésből áll a vizsgálat. Az értékelés 25%-át adja.
XLS:1.3 | Konv:1.3 | Kerek:2
26%
Objektív zajszint
Maximális ventillátorsebesség mellett műszerrel mért zajszint
XLS:1.6 | Konv:1.6 | Kerek:2
32%
Szubjektív zajszint
Szakértők által értékelt zajszint
XLS:0.9 | Konv:0.9 | Kerek:1
18%
Használhatóság
A beszerelés, a működtetés, a tisztítás folyamatának értékelése. Az értékelés 20%-át adja.
XLS:3.8 | Konv:3.8 | Kerek:4
76%
Beszerelés
XLS:2.9 | Konv:2.9 | Kerek:3
58%
Beszerelési és használati útmutató
XLS:2.5 | Konv:2.5 | Kerek:3
50%
Ergonómia
A gombok, kihúzható részek praktikussága, hozzáférhetősége, a munkaterület láthatósága, távirányító működésének értékelése.
XLS:4.8 | Konv:4.8 | Kerek:5
96%
Fény
A fény intenzitása, világossága, egyenletessége.
XLS:NA | Konv:-1 | Kerek:-1
-
Tisztítás és karbantartás
Az elszívó belső és külső részeinek tisztántarthatósága, a szűrők és az izzó cseréjének egyszerűsége.
XLS:3.6 | Konv:3.6 | Kerek:4
72%
Felépítés
Felhasznált anyagok minősége, az összeépített szerkezet minősége. Az értékelés 5%-át adja.