Normál és erős presszó lefőzése során értékeltük az italok hőmérsékletét, a kifröccsenés mértékét, az elkészítéshez szükséges időt és érzékszervi vizsgálatot is végeztünk. Az összpontszám 40%-át adja.
-
Cappuccino teszt
Értékeltük az elkészítést, tejhabosítást, a tejhabosító tisztítását, illetve ebben az esetben is végeztünk érzékszervi vizsgálatot. A teszteredmény 10%-át adja.
-
Használhatóság
Három szakértőből álló bizottság értékelte a mindennapi használat egyszerűségét (előkészületek kávéfőzéshez, tisztítás, vízkőtelenítés, használati útmutató). A teszteredmény 25%-át adja.
-
Zajszint
Mértük és értékeltük a zajszintet, valamint szubjektív módon is pontoztuk a zaj jellegét és a rezgést. A teszteredmény 10%-át adja.
-
Energiafogyasztás
Mértük, hogy a készülékek mennyi energiát fogyasztanak működés során, valamint készenléti állapotban és kikapcsolást követően. A teszteredmény 10%-át adja.
-
Személyre szabhatóság
Vizsgáltuk és értékeltük, hogy az egyes készülékeket mennyire lehet személyre szabni, a különböző paramétereket saját igényünk szerint beállítani. A teszteredmény 5%-át adja
-
Alkalmazás használata
Az applikáció használatának egyszerűségét vizsgáltuk és értékeltük, amennyiben ez releváns volt. A teszteredmény kialakításába a kritérium nem számít bele.