Szakértők vizsgálták a főzőlapok funkcionális megfelelőségét, nézték a vízforralás gyorsaságát, a hőmérséklet kiegyenlítettségét, a flexizóna hatékonyságát, palacsinta és hasábburgonya tesztet. Az értékelés 40%-át adja.
-
Használhatóság
Értékelését három szakértő végezte. Vizsgálták a használati utasítást, a vezérlést, az alap és kiegészítő funkciók egyszerűségét, ill. a tisztíthatóságot. Az értékelés 30%-át adja.
-
Energiafogyasztás
Az energiafogyasztást a gyakorlati tesztek során és készenléti üzemmódban mérték. Az értékelés 15%-át adja.
-
Biztonság
Szabvány alapján végzett elektromos, termikus és mechanikai biztonsági, valamint egyéb mérések. Az értékelés 10%-át adja.
-
Zajszint
Három szakértő szubjektív értékelése a főzőlap működése során fellépő zaj erejéről és zavaró hatásáról. Az értékelés 5%-át adja.