Mértük és értékeltük az elkészítési időt, valamint érzékszervi vizsgálatokat végeztünk (sült krumpli, sült csirke, quiche, csokitorta és bagett). A teszteredmény eredmény 50%-át adja.
-
Használhatóság
Beállítás, tisztítás, kezelés és tárolás, felszereltség, kukucskáló ablak, okos funkciók, stb. értékelése. A teszteredmény 20%-át adja.
-
Energiafogyasztás
Minden sütési teszt során vizsgáltuk és mértük a felhasznált energia mennyiségét. A teszteredmény 15%-át adja.
-
Felépítés minősége
Konstrukció és felhasznált anyagok minőségének értékelése, karcállóság vizsgálata. A teszteredmény 5%-át adja.
-
Biztonság
Termikus biztonság és elektromos biztonság szakértői értékelése. A teszteredmény 5%-át adja.
-
Zajszint
Mértük és értékeltük a zajszintet működés közben. A teszteredmény 5%-át adja.